TJENESTER

Vi tilbyr i hovedsak totalrenovering av baderom, og leverer alle nødvendige faggrupper.

Totalrenovering

Bad Og Hjem AS er en totalleverandør av baderom, og tar ansvar for hele prosessen, fra A til Å, og lover et funksjonelt bad etter dine ønsker. Alt som bør gjøres utføres, og det er ingen skjulte kostnader bak tilbud som mottas etter befaring.

Flislegging

Vi utfører kun flislegging om det ønskes. Fliser på hele eller deler av et rom er med på å øke kvaliteten, og de er lettere å holde rene. Vi benytter oss av PCI-produkter og har lang erfaring med dette. Vi utfører jobben grundig slik at du blir fornøyd.

MEMBRAN

Kun topp kvalitetsprodukter brukes. Fra tettebånd/mansjetter som brukes i overganger og gjennomføringer, til ulike typer membran/grunning, avhengig av underlag og styrke som behøves for langvarig kvalitet, hvor PCI er vår leverandør.

Støp / avretting

Vi støper og flytsparkler gulv. Når vi utfører slike jobber passer vi alltid på å få en rett flate. Derfor bruker vi flytsparkel, og dette hjelper oss med å få et rett og jevnt gulv. Etter 25 års erfaring i bransjen kan du føle deg trygg på arbeidet vi gjør.

Vi er stolte over
våre prosjekter

Vårt mål er å levere bad som er fuktsikre, fine, funksjonelle og har lang levetid. Gjennom Flisekompaniet leverer vi 12-års tetthetsgaranti.

TA KONTAKT I DAG

ØNSKER DU GRATIS BEFARING?

Våre ansatte har kvalifisert kunnskap om bransjen og leverer kun topp kvalitet. Vi følger og vektlegger våtromsnormen og sørger for at ditt baderom blir gjennomført i henhold til gjeldene standarder og regler.