OM OSS

Firmaet for deg som ønsker høy kompetanse og konkurransedyktige priser.

Din totalleverandør innen baderom i Drammen og omegn!

Bad Og Hjem AS

Bedriften ble etablert i 2012, og består pr. i dag av tre ansatte med 25 års erfaring. Vi tilbyr i hovedsak totalrenovering av baderom, og leverer alle nødvendige faggrupper.

Vårt mål er å levere bad som er fuktsikre, fine, funksjonelle og har lang levetid. Gjennom Flisekompaniet leverer vi 12-års tetthetsgaranti.

Badene dokumenteres slik at det er ingen tvil om hva som ble utført, og hvilke materialvalg som ble gjort under renoveringen.

Vi holder til i Krokstadelva litt utenfor Drammen, og påtar oss oppdrag på Kongsberg i Vest, Svelvik i Øst, Asker i Nord og Holmestrand i Sør, og selvfølgelig alt innenfor denne diameteren.

Høy kompetanse

Våre fagfolk stiller med høy kompetanse innen bad, og sørger for at oppussingen av ditt baderom blir håndtert på riktig måte fra A til Å.

Topp kvalitet

Vi leverer kun topp kvalitet. Vi følger våtromsnormen og sørger for at ditt baderom blir gjennomført iht. gjeldende standarder og regler.

Konkurransedyktige priser

Vi leverer bad som er fuktsikre, fine, funksjonelle og har lang levetid. Vi sørger for at du får en rettferdig og konkurransedyktig pris på prosjektet.

TA KONTAKT I DAG

ØNSKER DU GRATIS BEFARING?

Våre ansatte har kvalifisert kunnskap om bransjen og leverer kun topp kvalitet. Vi følger og vektlegger våtromsnormen og sørger for at ditt baderom blir gjennomført i henhold til gjeldene standarder og regler.